Mercè Guillén Ballestar

Experta en Psicologia clínica

Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona, 1984.


Postgrau a l’Escola Professional de Psicologia Clínica de l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (1984-1988).


Títol oficial de Psicologia especialista en Psicologia Clínica, atorgat pel Ministeri de Ciències i Innovació (2008).


Mestratge en Neuropsicologia. Tècniques d’avaluació i rehabilitació neuropsicològiques, per l’Associació Espanyola de Psicologia Clínica Cognitiu Conductual (AEPCCC), per l’European Society of Psychology (EEFP) (2013).


Com a docent, professora d’Etoteràpia i Tècniques de Modificació de la Conducta a l’Escola Professional de Psicologia Clínica, a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (1988-1990).


Coordinadora de pràctiques dels alumnes de Psicologia de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació Blanqueran – Ramon Llull, al Centre Grup Galícia Guillén Psicòlegs Associats, SCP (1997 – 2003).


Amb més de trenta anys d’experiència en l’exercici professional de la psicoteràpia cognitivoconductual i el counseling abordant trastorns d’ansietat, estrès i depressió, així com relacions familiars i de parella.


Ha treballat a centres de referència com l’Hospital Clínic de Barcelona i el Centre Mèdic Teknon formant part del cos facultatiu d’aquesta entitat des del 1998.


Actualment també exerceix la seva activitat professional com a psicòloga clínica a la seva pròpia consulta CDN 200 amb un equip multidisciplinar.