CURSOS, ACTIVITATS I RECURSOS

Estudi sobre els efectes del Holter STAT-ON. Vols participar-hi?

Anunciem amb entusiasme que estem realitzant un estudi exploratori per investigar els efectes que té el sensor STAT-ON en el mesurament de les fluctuacions motores dels pacients amb Parkinson. L’objectiu principal és determinar si el sensor STAT-ON pot proporcionar la mateixa informació que una entrevista clínica, de manera més eficient en temps.

L’estudi està dirigit a pacients amb Parkinson que experimenten fluctuacions motores. Primer realitzarem entrevistes clíniques detallades per avaluar els seus símptomes i després se’ls proporcionarà el sensor STAT-ON per utilitzar-lo durant una setmana.

Aquest innovador sensor està dissenyat per monitoritzar i registrar les fluctuacions motores de manera precisa. Busquem determinar si l’ STAT-ON pot captar aquesta informació de manera fiable, estalviant temps en comparació amb les entrevistes clíniques.

Recopilarem dades detallades sobre les fluctuacions motores durant la setmana d’ús del sensor i les compararem amb els resultats de les entrevistes clíniques, per tal de poder avaluar l’eficàcia i fiabilitat de l’ STAT-ON. Si demostra ser una eina útil i eficient, podria millorar el diagnòstic i seguiment remot dels pacients, optimitzant la seva atenció mèdica. 

Actualment tenim en marxa diversos estudis i projectes de recerca. Si està interessata en participar en aquest estudi o en algun altre o vol més informació, si us plau, empleni el següent formulari i contactarem amb vostè.