CURSOS, ACTIVITATS I RECURSOS

Presentació de la Nova Unitat de Tics UTOURETTE

presentació nova unitat de ticks utourette

El 18 de maig presentem la nova Unitat de Tics i condicions associades, UTOURETTE, la primera Unitat a Espanya dedicada a l’atenció integral i amb un abordatge multi i interdisciplinari de Tics, Síndrome de Tourette i condicions associades.

 

Sota el títol “Tot allò que volies saber sobre els tics i que mai t’havies atrevit a preguntar” aclarirem dubtes sobre aquesta afecció i presentarem la nova Unitat, que sorgeix de la necessitat tant a Catalunya com a Espanya de disposar d’una Unitat especialitzada que permeti abordar de manera integral la complexitat de la Síndrome de Tourette tant en el diagnòstic com en el tractament.

 

El col·lectiu d’afectats per la Síndrome de Tourette (ST), sovint se senten molt desorientats i no saben on acudir per a que els hi donin l’atenció integral que requereixen . Els seus símptomes són de vegades complexos: sovint tenen associats als tics: brots de descontrol, o dèficit d’atenció, o altes capacitats, entre d’altres. Si no estan ben encaminats pel que fa al diagnòstic i el tractament, poden acabar en fracàs escolar, professional i social.

 

La inscripció és gratuïta i la podeu fer des del següent enllaç: INSCRIPCIÓ

 

18 de maig

De 18h a 20h

A la Sala Dr. Rius del Centre Mèdic Teknon