CURSOS, ACTIVITATS I RECURSOS

Projecte de recerca sobre els efectes del golf i el tennis taula en el Parkinson

Ens complau presentar un projecte de recerca col·laboratiu per estudiar els beneficis de l’esport de baix impacte en la malaltia de Parkinson. Amb la participació de pacients, federacions esportives i Uparkinson-Centre Medic Teknon, volem investigar els efectes del golf i el ping pong en els símptomes motors i cognitius d’aquesta malaltia. Aquests esports són segurs i s’han associat a millores en la mobilitat, l’equilibri i el benestar mental en persones amb Parkinson. A més, proporcionen oportunitats d’interacció social, contrarrestant l’aïllament social que sovint experimenten aquests pacients. 

 

Amb aquest projecte aspirem a ampliar el coneixement en aquest àmbit i oferir informació valuosa per millorar la qualitat de vida dels afectats. Treballant de la mà de pacients, federacions i professionals de la salut estem compromesos a aconseguir un impacte positiu en la vida d’aquestes persones. Agraïm la participació i col·laboració de tots els participants en aquest projecte. 

 

 

Si voleu més informació o esteu interessats a participar-hi, contacteu amb nosaltres a través del telèfon 934175586 o empleneu el següent formulari