TRACTAMENTS ESPECIALS

Cefalea

Tècniques avançades pel tractament del mal de cap

Els mals de cap, també anomenats “cefalees”, inclouen la migranya, la cefalea tensional, la cefalea en raïms (clúster), la neuràlgia del trigemin i els causats per altres malalties. Aquestes condicions afecten milions de persones i són més freqüents en l’època més productiva de la vida. Els mals de cap són una de les principals causes de discapacitat.


Avaluem integralment el pacient i s’acorda un pla de tractament que poden incloure millorar els hàbits que empitjoren el dolor, exercici físic, el somni i l’alimentació.


La nostra unitat compta amb experiència en l’ús de tots els medicaments que han demostrat ser eficaços en el tractament del mal de cap: que inclou més de 10 tipus de medicaments preventius i l’ús de tècniques avançades, com l’administració de toxina botulínica (Botox ®), els anticossos anti-CGRP per migranya (Ajovy®, Aimovig® i Emgality®).


Quant a l’alimentació, comptem amb un equip expert en Nutrició encarregat d’identificar els desencadenants alimentaris individuals que poden provocar cefalees per tal de poder evitar-los.

EQUIP

Cefalea

Expert en Cefalea Crònica. Tècniques Avançades de Tractament amb Botox i Bloqueig Anestèsic de Nervis Cervicals.
Nutrició
Expert en Trastorns Nutricionals Associats a Malalties Degeneratives: Restrenyiment, Pèrdua de Pes, Sobrepès. Dietes Personalitzades.