A partir del dimecres 27 de setembre de 2023

CURSOS, ACTIVITATS I RECURSOS

Nova edició del curs psicoeducatiu Edupark

El proper mes de Setembre tindrà lloc la 13a edició del curs EduPark.

 

Edupark és un curs psicoeducatiu que té com a objectiu donar  eines per manejar els diferents reptes que es poden trobar les persones que conviuen amb la malaltia de Parkinson.

 

Inclou 7 sessions grupals on es tractaran diferents temes: Informació, Autoconeixement, maneig de l’estrès, de l’ansietat i de la depressió, promoció de la salut, competència social i suport social.

 

Va dirigit a persones amb Parkinson de diagnòstic recent o relativament recent i a les seves parelles i/o familiars propers.

 

La primera sessió del programa es realitzarà el dimecres 27 de setembre, de 18h a 19:30h. En aquesta sessió es donarà informació de la malaltia i del curs i serà una sessió conjunta per a familiars i afectats.

 

Les altres 6 sessions es realitzaran per separat i se celebraran cada dimarts de 18h a 19:30h en el cas dels familiars i cada dimecres de 18h a 19:30h en el cas dels afectats.

 

Aquesta edició d’Edupark es farà de manera telemàtica a través d’Skype. Si vostè prefereix fer el curs de manera presencial, faci’ns-ho saber i cas que hi hagi prou persones interessades, organitzarem una sessió presencial. 

 

El preu de tot el curs és de  140 € per persona. Les places són limitades.

 

Si vol més informació sobre el programa  i/o vol reservar plaça posis en contacte, sense compromís, amb el nostre centre a través del correu electrònic: secretaria@uparkinson.org, trucant al 934175586 o a través del següent formulari.